God Jul
» » » God Jul

God Jul

posted in: Blog, Home_page, News | 0

Til våre kunder, samarbeidspartnere, og trofaste følgere.

2017 har vært det beste året noen gang siden Bitvis startet opp i Januar 2012. Selskapet har i løpet av 6 år vokst til 21 medarbeidere, og i 2018 skal vi bli enda fler. I 2017 har vi ferdigstilt nok et romfartsprosjekt, vi har tatt et steg videre inn mot autonome farkoster og medisinsk industri. Kryptering og høyhastighets datakommunikasjon står fremdeles i fokus. Bitvis skiller seg ut ved sterk fagkompetanse og solid metodikk innen Embedded Software og FPGA-utvikling. Vi går inn i 2018 med en ny eier, styrket fokus på analytics, machine learning, IoT, trådløse løsninger og roboter. For oss teknologer ser 2018 ut til å bli et enda mer innholdsrikt år enn 2017. I 2018 kan vi, som A COMPANY IN THE ACANDO GROUP levere tjenester i hele verdikjeden fra sensor til intelligente plattformer.

Mens våre utviklere kan glede seg over en spennende hverdag som handler om å utforme gode teknologiske løsninger, så vil vi igjennom det samlede tjenestespekter i ACANDO også kunne tilby rådgivning, design og utvikling i alle ledd fra dings til en nyttig, brukervennlig plattform. Våre engasjerte utviklere er opptatt av hvilke fantastiske muligheter som ligger i en sensor koblet til internet, men det er først når dataene samles sammen og gir en verdiøkning gjennom en tjeneste at dette virkelig blir verdifullt og interessant for sluttbruker.

Da er det ekstra spennende at vi nå kan tilby alt, fra sensorapplikasjon i Bitvis til grafisk designtjenester via Itch, som også er et heleid selskap i Acando gruppen. Bitvis og Acando er begge kjent for faglig styrke og arkitekturkunnskap, på alle nivå. Like sentralt og med kraftig vekst vil vår analytics-gruppe med tung fagkompetanse gjøre alle ledd i verdikjeden mer intelligent. Men før plattformen er på plass vil det også handle om å gjøre gode strategiske valg i en hverdag som i stadig større grad preges av IT-systemer, strategi, om mine data, dine data, våre felles tjenester, om leveringsforpliktelser og at din partner kanskje får nye eiere, om rettigheter og beskyttelse. Ja, så har vi kunnskap om det også igjennom ACANDO. Som sagt, vi gleder oss til 2018.


God Jul